Feest Arrangement

Prijs:

37,50 p.p.

Personen:

van 45 tot 400 gasten

Je hebt plannen, maar weet nog niet precies hoe? Of heb je nog helemaal geen idee, maar wil je wel iets organiseren? Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Wij denken mee, doen suggesties en kunnen alles regelen. We staan klaar voor een persoonlijk advies voor jouw evenement.

Een feestje geven bij De Deel kan van 20 tot 400 personen en bij ons kan je zelf verzinnen hoe aangekleed je het feestje wilt! De sfeer verzorgen wij, jij hoeft alleen de gasten mee te nemen. Bij binnenkomst krijgt iedereen een glas bubbels en staan er alvast wat hapjes klaar.

Voorgerecht (koud buffet)

Broodbuffet met kruidenboter en sausjes, aardappelsalade, koude pastasalade(aangepast aan het seizoen), rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, salade, geitenkaas met pijnboompitten, diverse soorten gerookte vis, ambachtelijke eiersalade, zwarte en groene olijven.

Hoofdgerecht (warm buffet)

Varkenshaas & Ossenhaas puntjes à la minute gebakken met 3 warme sausen apart geserveerd. Diverse soorten vis op een bedje van groente, ratatouille van seizoen groente, aardappelgratin, Oosters gemarineerde kip met frites.

Nagerecht (dessertbuffet)

Drie soorten bavarois, diverse soorten ijs, dessert-gebak, vers (seizoensgebonden) fruit, slagroom

Natuurlijk geven wij je graag inspiratie om het een onvergetelijke dag en/of avond te maken. Onze arrangementen hebben verschillende uitbreidingen. Wil je hier over meer weten? Wij zijn makkelijk te bereiken via mail of kom langs!

Persoonlijk advies

Je hebt plannen, maar weet nog niet precies hoe? Of heb je nog helemaal geen idee, maar wil je wel iets organiseren? Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Wij denken mee, doen suggesties en kunnen alles regelen. We staan klaar voor een persoonlijk advies voor jouw evenement.

Contact

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Sfeerimpressie