High Wine

Prijs:

24,50 p.p.

Personen:

van 45 tot 400 gasten

De High Wine is tegenwoordig net zo populair als de High Tea. Dat is niet zo gek, want ook de High Wine is een gezellig evenement voor vrienden, vriendinnen en collega’s. En je hoeft geen wijnkenner te zijn om te genieten van de wijnen die we voor jou en je gasten selecteren. Uiteraard met een lekkere borrelplank erbij met koude en warme drankjes. De Bob kan gewoon meedoen met de hapjes en bestelt eigen drankjes.

• 3 verschillende soorten Wijn van onze wijnkaart
• Borrelplank met diverse warme en koude hapjes geserveerd met brood kruidenboter en knoflooksaus

Moet jij tijdens de High Wine rijden? Dan vervallen de biertjes of wijntjes voor jou! Jij kunt je eigen drankjes op rekening bestellen. Voor deelname aan borrelplank betaal je 10,00.

Natuurlijk geven wij je graag inspiratie om het een onvergetelijke dag en/of avond te maken. Onze arrangementen hebben verschillende uitbreidingen. Wil je hier over meer weten? Wij zijn makkelijk te bereiken via mail of kom langs!

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Sfeerimpressie