Wandelen & Fietsen

Boerderij De Deel ligt op een van de mooiste plekken van Nederland. Aan de voet van de Posbank op een landgoed van ongeveer 100 hectare groot, onderdeel van Nationaal Park Veluwezoom. We zijn een populair start- en eindpunt van vele wandel-, fiets- en ATB-routes en om ons heen zijn er ontelbare ruiterpaden. Geniet van de natuur en geniet van De Ruif voor of na je wandeling, fietstocht en paardrijtocht.

Bij onze buren, Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten, zijn bovendien voldoende oplaadpunten voor e-bikes die we graag voor je reserveren.

Informatie

Mindervaliden

Zowel Restaurant De Ruif als Boerderij De Deel zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een invalidentoilet.

Verder

Je bent ook van harte welkom op wandelschoenen en met de hond. We hebben gratis WiFi.

Oplaadpunten

Bij onze buren, Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten, zijn voldoende oplaadpunten voor e-bikes. De Ruif en De Deel hebben bovendien Powerbanks om je telefoon of tablet op te laden.

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Jouw mening telt

Laat ons weten of je echt genoten hebt. Heb je tips, adviezen, kan het nog beter? Wij zijn erg benieuwd naar je reactie. Vertel het ons.

Ervaringen
Sfeerimpressie