Feesten & Vieren

Boerderij De Deel is de gezellige en gastvrije locatie voor elke partij en elk evenement. Met een capaciteit tot 400 gasten en een prettige groep attente en professionele koks, gastvrouwen en gastheren maken we van elk evenement een spetterend feest.

Het kan zowel binnen als buiten. We hebben een prachtige binnenplaats aangrenzend aan de binnenruimtes. Die binnenplaats kan bovendien heel eenvoudig overdekt worden. Een buitje tijdens je feest of evenement is dus geen enkel probleem. Jij en je gasten kunnen blijven genieten van het buitengevoel.

Met heel veel plezier organiseren wij jouw diner, high-tea, receptie, buffetavond, feestavond, lunch of brunch op de manier die je wilt. We adviseren graag over muziek, entertainment en aankleding. Maar we laten het met evenveel plezier aan jou zelf over. Het kan allemaal bij Boerderij De Deel. Neem contact met ons op om je wensen en ideeën te bespreken. Of kies uit een van onze verrassende arrangementen, aan alles is gedacht.

360 graden beleven

Neem alvast een 360 graden kijkje in de keuken. We geven je graag een voorproefje van wat we het liefste doen: jou en je gasten in de watten leggen. Neem de virtuele tour voor de nodige voorpret.

360 view
Sfeerimpressie