Trouwen

Trouwen doe je niet met iedereen. En je trouwdag vier je niet op elke plek. Boerderij De Deel in Rheden maakt elke bruiloft extra feestelijk en bijzonder. Op Landgoed Heuven aan de voet van de Posbank in Nationaal Park de Veluwezoom.

Ons landgoed is een prachtige plek voor fotoshoot, receptie, diner en feest. Maar ook de huwelijksvoltrekking zelf kan hier! Landgoed Heuven is een officiële trouwlocatie. Kies een mooie datum, laat je inspireren door de prachtige natuur en organiseer samen met ons de allermooiste dag van jullie leven.

Het diner voor genodigden, de taart, de receptie en een spetterend feest voor maximaal 250 gasten. Alles kan bij ons! Bekijk hier ons bruiloft arrangement voor een stralende en onvergetelijke huwelijksdag! Uiteraard is deze invulling slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden en naar wens uit te breiden en aan te passen. Maak een afspraak, kom langs voor je wensen en ideeën en wij regelen alles voor je! Ook als je niet alles maar een deel van je huwelijksdag op deze prachtige plek wil vieren. Neem contact met ons op.

DE MOOISTE DAG

Hoe jullie trouwdag eruit ziet, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Denk nooit: ‘dat zal wel niet kunnen’. Wij laten je dromen graag uitkomen. We zorgen voor de perfecte inrichting en aankleding, we kunnen helpen bij de entertainmentkeuze, we componeren samen met jullie de topgerechten. We werken altijd met verse ingrediënten, onze koks kennen de klassieke gerechten én de uithoeken van de culinaire wereld. Laat ons helpen bij het realiseren van je mooiste dag.

informeer mij

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Persoonlijk advies

Je hebt plannen, maar weet nog niet precies hoe? Of heb je nog helemaal geen idee, maar wil je wel iets organiseren? Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Wij denken mee, doen suggesties en kunnen alles regelen. We staan klaar voor een persoonlijk advies voor jouw evenement.

Contact
Sfeerimpressie