Trouwen & Bruiloft

Prijs:

Vanaf 5.750,00 (all-inclusive)

Personen:

30 daggasten & 100 avondgasten (incl. bruidspaar)

Wanneer:

november t/m maart (liever in een andere maand trouwen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Boerderij de Deel biedt een prachtig arrangement voor een stralende en onvergetelijke huwelijksdag! Uiteraard is deze invulling slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden en naar wens uit te breiden en aan te passen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw persoonlijke wensen te bespreken voor deze bijzondere dag uit uw leven.

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen bij Boerderij de Deel. Aansluitend zal de ceremonie aanvangen. Wij zorgen hierbij voor een correcte trouwopstelling zodat iedereen kan genieten van de ceremonie. Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij presenteren de bruidstaart met daarbij een feestelijk glas bubbels, zodat er een toost op uw kersverse huwelijk kan worden uitgebracht. Tijdens de middag is er volop de gelegenheid om foto’s te maken en te genieten van het samenzijn tijdens een gezellige borrel met jullie (dag)gasten. Hierbij serveren wij natuurlijk ook voldoende hapjes. Vervolgens nodigen wij jullie en jullie (dag)gasten uit voor een heerlijk diner of zomerse barbecue. De exacte invulling hiervan zullen wij in nader overleg met elkaar bespreken.

Na het diner zal het geheel overlopen in het avondfeest. Tijdens de avond serveren wij jullie gasten onbeperkt dranken naar keuze uit het binnenlands assortiment. Op de tafels zorgen wij voor een hartige bite en tijdens de avond serveren wij een feestelijk assortiment hapjes. Om af te sluiten met een ludieke ‘Late Night Snack’ ter afsluiting van uw grote dag.

13.30 uur – Ontvangst dag gasten met een drankje
14.00 uur – Huwelijksvoltrekking
15.00 uur – Bubbels & Taart
15.45 uur – Foto reportage, felicitaties en borrel
18.00 uur – Diner
20.30 uur – Avondfeest
00.30 uur – Gepland einde

• Toost met bubbels
• Bruidstaart
• Diner of BBQ
• Tafelgarnituur & hapjes bij borrel & feestavond
• Onbeperkt binnenlands drankarrangement

Wij gaan hierbij uit van 30 daggasten & 100 avondgasten (incl. bruidspaar). Het totaalbedrag is exclusief de gemeenteleges voor de huwelijksvoltrekking, fotograaf & DJ tijdens de feestavond. Heeft u meer/minder gasten voor uw huwelijksdag? Wij maken graag voor u een voorstel op maat. Informeer ook vrijblijvend naar onze andere mogelijkheden, styling, entertainment en overige arrangementen.

Natuurlijk geven wij je graag inspiratie om het een onvergetelijke dag en/of avond te maken. Onze arrangementen hebben verschillende uitbreidingen. Wil je hier over meer weten? Wij zijn makkelijk te bereiken via mail of kom langs!

Genoemde prijzen en tarieven hebben een geldigheidsduur van een jaar. Hierna heeft Boerderij De Deel het recht de prijzen en tarieven te herzien.

Persoonlijk advies

Je hebt plannen, maar weet nog niet precies hoe? Of heb je nog helemaal geen idee, maar wil je wel iets organiseren? Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Wij denken mee, doen suggesties en kunnen alles regelen. We staan klaar voor een persoonlijk advies voor jouw evenement.

Contact

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Sfeerimpressie