Afscheid & Uitvaart

Afscheid nemen is altijd moeilijk. Je wilt dat waardig doen, maar ook met warmte. Het leven en de liefde van degene gedenken en vieren. Familie, vrienden, collega’s en bekenden de gelegenheid geven een laatste groet te brengen, mooie woorden te spreken, bij elkaar te zijn.

Dat hoeft niet per se in een traditioneel uitvaartcentrum. Boerderij De Deel ligt midden in de natuur en biedt alle ruimte, warmte en waardigheid om van een verdrietige dag ook een gedenkwaardige en zelfs waardevolle dag te maken. Wij zijn met liefde gastheer van een mooie bijeenkomst.

Boerderij De Deel wordt geregeld gekozen als plek voor een uitvaartbijeenkomst. Voor een besloten ceremonie waarna bijvoorbeeld het gezelschap naar crematorium of begraafplaats rijdt voor het officiële afscheid. Uiteraard kan de condoleance ook bij ons, bekijk hier onze suggesties. Wij regelen het tot in detail voor je. Wil je meer informatie of heb je specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Boerderij De Deel ligt in de buurt van de begraafplaats ‘Heiderust’ in Rheden en uitvaartcentra in Dieren & Arnhem, waardoor het goed bereikbaar is voor iedereen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

MOOI & VEELZIJDIG

Van stemmig tot uitbundig, van zakelijk tot zinderend. Boerderij De Deel heeft voor elke bijeenkomst de juiste setting en verzorging. Maak een afspraak om je wensen te bespreken. Of kom alvast langs en ontdek hoe mooi en veelzijdig Boerderij De Deel is. Op een prachtige locatie en perfect bereikbaar.

informeer mij

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Persoonlijk advies

Je hebt plannen, maar weet nog niet precies hoe? Of heb je nog helemaal geen idee, maar wil je wel iets organiseren? Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Wij denken mee, doen suggesties en kunnen alles regelen. We staan klaar voor een persoonlijk advies voor jouw evenement.

Contact
Sfeerimpressie