Kerst- & EindejaarsBorrel

Prijs:

Vanaf 27,50 p.p.

Personen:

Vanaf 35 personen

Tijdsindicatie:

3 uur (afhankelijk van het aantal gasten)

Ontvangst & Toost

• Heerlijke aftrap met een glas De Deel Bubbels of Glühwein

Meerdere rondes met een mix van koude & warme Hapjes

• Zoutjes & Olijven
• Assortiment Luxe Koude Hapjes
• Assortiment Warme Hapjes (o.a. bitterballen)

* Wij passen onze hapjes aan met gerechten & producten uit het seizoen.

Puntzakje Friet (+ 3,25 p.p.)

als afsluiting van het samenzijn kunnen wij jullie gasten een puntzakje met friet serveren.

Drankarrangement (inclusief)

Onbeperkt koffie, thee, frisdrank, vruchtensap, (tap)bier, maltbier, huiswijn (rood, wit & rosé) & binnenlands gedestilleerd.

* tegen een kleine meerprijs (+ 2,50) schenken wij speciaal bieren.

Uitbreiding Drankenarrangement (+ 7,50 p.p.)

Drankarrangement inclusief speciaal bier, mixen & likeuren

Natuurlijk geven wij je graag inspiratie om het een onvergetelijke dag en/of avond te maken. Onze arrangementen hebben verschillende uitbreidingen. Wil je hier over meer weten? Wij zijn makkelijk te bereiken via mail of kom langs!

Persoonlijk advies

Je hebt plannen, maar weet nog niet precies hoe? Of heb je nog helemaal geen idee, maar wil je wel iets organiseren? Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Wij denken mee, doen suggesties en kunnen alles regelen. We staan klaar voor een persoonlijk advies voor jouw evenement.

Contact

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Sfeerimpressie